Szállítás

 már 990 Ft-tól

 110 csomagatómata

 gyors és kényelmes szállítás

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 Egyedi termékek

 100% elégedettség garancia

 Kiválló, minőségi alapanyagok

 visszavásárlási garancia

Vissza a cikkek listájához

Bébi plüss, polár, wellsoft/babysoft


2020. március 3., kedd

Elég gyakran találkozunk a felsorolt anyagokkal, de tudod hogy mi a különbség közöttük?


A legnagyobb különbség az alapanyag összetételben van. A prímet a bébi plüss viszi, hiszen ez az egyetlen anyag az összes között, ami természetes szálat is tartalmaz. 

Hasonlóságként említhetjük, hogy mindegyik kötött alappal rendelkezik, mindnek bolyhos a felülete,megtalálható egyszínű és mintás kivitelben is.

Pár szó az anyagokról:
A bébi plüss nagyon finom kelme,a magasabb árfekvéssel bír, de érdemes ebből az anyagból készíteni a bébik ruhatárát. Rendkívül tartós, mind a színét, mind a formáját tekintve.


Ha polárról beszélünk, nekem a pulóver jut eszembe. Sokak által kedvelt anyag. Sajnos gyakran szembesülünk azzal, hogy a bolyhok, ami a puhaságot befolyásolja, összecsomósodnak. Azért a drágább változatok a tartós darabok.


A Wellsoft/ bébisoft anyagok nem is olyan régen robbantak be az életünkbe. Azonkívül, hogy tiszta műszálból vannak, nem nagyon tudok negatív tulajdonságot említeni.Puha, kellemes tapintású igen dekoratív anyag.
A főbb jellemzőket a fenti táblázatban találod!

Anyagaink kiválasztásakor mindig figyelünk a magas minőségre és a tartósságra, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki számára kellemes érzést és bőrére nézve biztonságot jelent minden anyag, mellyel dolgozunk egészen a piciktől a felnőtt vásárlókig. Wellsoft köntöseink készítésekor vegyesen használunk wellsoft/babysoft anyagot és bébi plüss anyagokat.

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00