Szállítás

 már 990 Ft-tól

 110 csomagatómata

 gyors és kényelmes szállítás

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 Egyedi termékek

 100% elégedettség garancia

 Kiválló, minőségi alapanyagok

 visszavásárlási garancia

Vissza a cikkek listájához

Esküvői ruha álom 2020


2020. március 28., szombat

Az idei évben a trendi menyasszonyi ruha katalógusokat lapozgatva egy örömtelien pezsgő, stílusokat izgalmasan ötvöző, a régmúltat el nem feledő, kortalan romantikus hangulattal találjuk szembe magunkat. Az első igazi tavaszi napsugarakban fürödve egy finom kávé mellett nézzük csak meg együtt közelebbről, miben villanthatunk egy igazán nagyot 2020-ban!

Az egyszerűtől az extravagánsig haladva kezdjük talán a legszolidabb, kiegészítő nélküli modellekkel, egyszóval esküvőre fel a puritán minimalizmus jegyében! Ha azt hinnénk, könnyű elkészíteni egy ilyen darabot, nem vagyunk jó nyomon! Mivel nincs hangsúlyos elemük, részük, emiatt ezeknél a ruháknál a tökéletes szabás áll az abszolút középpontban, vagyis a varrónő munkájáról semmi, azaz semmi nem vonhatja el a figyelmet! Fazonjuk finoman, nem teljesen testhez simulóan siklik végig a női alakon, de mégis egy kis mozgás hatására könnyedén megmutatja azt.

Ezt a vonalat követve lépünk egy szintet az önmegtartóztatás jegyében és jönnek a mindent takaró, ellenben kimondottan testhez álló verziók, lehetőleg csipkéből. Gyakran még a nyak és az egész kar is fedve vannak, s már-már égbekiáltó lenne a viselője szűziessége, amikor is az összhatás végeredményben mégis az ellenkezőjét hozza ki. Ki állítja azonban, hogy titkon nem ez volt benne a lényeg?

Következő esküvői ruha álomtrendünk jeligéje: „Csak ne fehéret!” Akiket már a hétköznapokban is megragadott a mostanában oly divatos nude szín és ennek árnyalatai, attól biztos nem fog távol állni ez az sejtelmes, kissé melankolikus irányzat sem. Meghatározó anyaga a kortalan és örök romantikus csipke egy kis túlvilági fényt fátyolosan áteresztő tüllel kombinálva. Viselője elegáns, kifinomult, álmodozó lélek múltba vesző tekintettel, a vállán és a hátán finoman leomló, hosszú loknis hajjal.

A hangulat már adott, miért is ne vágyjunk kicsit merészebb stílusok után? A hátat szabadon hagyó, letisztult, mégis rendkívül érzéki darabok egyre nagyobb tért hódítanak a menyasszonyok körében. A forró júniusi, júliusi esküvők kedvelt fazonja ez, de nem pusztán a szellős, kényelmes kialakítása miatt. A nyár a bulik, a szórakozás és kikapcsolódás ideje, amikor egy nőnek kifejezetten fontos a megjelenése a legapróbb részletekig. Ez a ruha ezt igazán megmutathatja, ha hagyjuk neki! Mondanivalója rövidebb hajjal, vagy egy laza konttyal jön csak át igazán, ezt ne feledjük el!

A sort az egyre nagyobb feltűnést keltő modellekkel folytatjuk. Jöjjön egy múltból kiragadott klasszikus 2020-as kivitelezéssel! Itt van újra a fűző ideje, lányok! Nem a legkényelmesebb választás, de ezt sokszor gondolkodás nélkül feláldozzuk az extravagancia esküvői oltárán! Keressünk mellé modern anyagokat, s váljunk a szinte megközelíthetetlen, a régmúlt időtlen pillanatából kilépő örök lázadóvá, akinek vonulása mentén szó szerint tátva maradnak a szájak s megállnak a pezsgőspoharak.

Ha még mindig nem érezzük egészen a bizsergést, de azért már közeledünk felé, álljunk meg egy pillanatra és képzeljünk magunk elé egy mélyen felskiccelt szoknyájú ruhát, mely a rózsaszirmokon átsütő kora délutáni napsugár óvatosan kísérő fényében csak egy-egy váratlan, de mégis hőn áhított pillanatban villantja fel az eddig jól takargatott, vékony, hosszú lábainkat.

A hosszasan felvonultatott menyasszonyi ruha változatok után valljuk be kevesen vagyunk, akik nem képzeltük el magunkat legalább az egyikben. Ne feledjük azonban, a lényeg bennünk van, bármelyiket is válasszuk, azon az egy napon nem fog számítani, hogy mi történt a múltban, azon az egy napon nem kell aggódnunk a holnapért, s azon az egy napon nem lesz nálunk szebb, vonzóbb, szerethetőbb, karcsúbb és boldogabb kerek egy világon, mert az az egy nap csak a miénk lesz! Ezen gondolatok fényében kíván sok boldogságot a Mood by Hetta csapata minden kedves menyasszonynak a 2020-as évre!

 

Hallók Eszti

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00