Szállítás

 már 990 Ft-tól

 110 csomagatómata

 gyors és kényelmes szállítás

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 Egyedi termékek

 100% elégedettség garancia

 Kiválló, minőségi alapanyagok

 visszavásárlási garancia

Vissza a cikkek listájához

Ezek lesznek 2020 meghatározó divat színei


2020. február 21., péntek

Igaz, ha az ember arra gondol, hogy szeretne magának egy pihe puha köntöst vásárolni, akkor nem első sorban az jut eszébe, hogy na vajon mi lesz a divat? de azért mi összefoglaltuk nektek, hogy ha mégis ezen a vonalon indulnátok el, akkor mik azok a színek, minták amikket tutira nem fogtok mellé!

Izgalmas divatirányzatok várnak ránk 2020-ban, melyek közül több is ismerős lehet számunkra...

Pötty, pötty, pötty

Ha nem a csíkok, akkor a pöttyök legyenek beépítve 2020-as ruhatáradba: lehetnek egészen aprók vagy óriásiak, a kontraszt a fontos. Trükközhetsz is ezzel a mintával: ha valamely testrészedet optikailag erősíteni szeretnéd, nagy pöttyös, ha slankítani, pici pöttyökkel tarkított ruhát válassz. Igaz, a pöttyös minta nagyanyáinkig tekint vissza, de ezek szerint 2020-ban is trendi, ha valaki ilyen mintájú ruhadarabot választ magának.

Állatminták

Bármennyire is elcsépelten hangzik és van, aki már a háta közepére sem kívánja, de azt kell, hogy írjam, hogy az állatminta még mindig menő. Az örök klasszikus a párduc minta, ami talán már soha nem fog kimenni a divatból és ha egy kicsit mélyen magunkba nézünk, akkor azt kell, hogy mondjuk, hogy egy jól megválasztott kiegészítőben vagy egy szolíd ruhadarabban még akár fel is dobja viselőjét és csinosnak mondjuk az összhatást. Emellett még sok nagy piacvezető márka polcain láthatjuk például a kígyó mintát, ami számomra őszintén megmondva kicsit bizarr, de mégis vannak, akik szívesen hordják. Na meg persze a zebra minta, ami a következő 2020-as divat mintáink közé is beilleszthető...

Csíkok

Szóval az előző gondolatom folytatva, a zebra minta...mert ugye azok is csíkok. 
A minták terén a hosszanti csíkozású szettek, ruhák meghatározó résztvevői voltak a 2020 tavaszi–nyári trendeket felvonultató divatheteknek. A fekete-fehér változatot több tervező is feldolgozta, láthattuk Stella McCartney-nál és a Balmainnál is, nem kell azonban viselését leszűkítenünk a jól bejáratott csíkos pólókra, nézzetek szét a blézerek, blúzok, egyrészes ruhák közt, egy jó fazonnal kombinálva nagyon előnyös szetteket állíthattok össze.

Élénkek és zöldek

A neonárnyalatok divatban maradnak, a pinkek, sárgák nagy kedvencek voltak a Párizsi Divathéten is, ahol remek példákat láthattunk rá, miként lehet a rikító színeknek kellő komolyságot adni, ha hétköznapibb árnyalatokkal kombináljuk őket. Várható, hogy a neonszínek közül is kiemelkedik a zöld, mely nagyon friss, nagyon üde hatású, jól társítható sötétebb, komolyabb színekkel, például a kékkel, melyről jó, ha tudjátok, hogy az év színe lett.

Neutrális színek

A neonparádé ellenpólusaként a letisztult földszínek is népszerűek lesznek (akár keverhetjük is a kettőt): bézsek, barnák, okkerek, csupa melegséget nyújtó alapárnyalatok. A Milánói Divathéten gyönyörű szetteket mutattak be főszereplésükkel, a Missoni, az Etro vagy épp a Sportmax kollekciójában is ott voltak, eltérő stílusban feldolgozva.

Bőrhatás

A (mű)bőrruhák divatja tovább folytatódik, méghozzá a puha, lágy esésű anyagtípusok főszereplésével, amikből mutatós (és kényelmes) ruhák, szoknyák készíthetők. A Milánói Divathét bővelkedett az ötletekben, a Tod’s és a Prada kollekciói briliáns szetteket tartalmaztak, a Marni és a Brognano tervezői pedig a színekkel is szabadon játszadoztak, és milyen jól tették! 2020-ban már nemcsak a barna és fekete műbőr ruhák lesznek divatban, de kék, piros vagy épp sárga darabokkal is feldobhatjuk megjelenésünket.

Elegáns virágok

A Londoni Divathét során számos kollekciót láthattunk, amelyekben a sötét alapon virágos ruhák főszerepet kaptak. A néhol sejtelmes, máshol elegáns, romantikus minták nagyon jól illenek az A-vonalú midi- és maxiruhákhoz, nézzetek körül az üzletekben, számos helyen találtok ilyen darabokat. A kifutói darabok közül az Erdem és Richard Quinn kollekciói kiemelkedők, de mutatunk még másokat is, akik csodás ruhákat alkottak a témában. 

Tehát összefoglalva igazán sokrétű és szerteágazó lesz a 2020-as divat. Biztosan mindenki megtalálja a számára leginkább előnyös fazont, színt és mintát, de ami mindeközben a legfontosabb, hogy őrizzétek meg saját stílusotokat és érezzétek jól magatokat a bőrötökben!

Kutatómunkám során segítségemre volt Benecz Judit cikke, melyet az nlc oldalán tudtok teljes egészében megtekinteni.

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00