Szállítás

 már 990 Ft-tól

 110 csomagatómata

 gyors és kényelmes szállítás

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 Egyedi termékek

 100% elégedettség garancia

 Kiválló, minőségi alapanyagok

 visszavásárlási garancia

Vissza a cikkek listájához

Infinity ruha kötés variációi


2020. március 3., kedd

Mikor megérkeztek hozzám méretvételre és felpróbáljátok a minta darabot, ami alapján elkészítjük az infinity ruháitokat, szinte mindig az első kérdés, hogy de hogy kössem meg?

Ehhez nyújtok most egy kis segítséget nektek, hogy az oldalon mindig elérhető legyen számotokra ez a blog bejegyzés, így könnyen, csak pár kattintással máris ötletet tudtok meríteni. A bejezésben most 15 féle variációval álltam elő képes formában, mely tökéletesen megmutatja, hogy melyik pántot hova tekerd, csavard majd kösd meg.

A ruhát lehetőség van konzervatívabb és merészebb formában is használni, így nem csak azon a bizonyos nagy napon viselhető, melyre leginkább szánni szoktátok, mint koszorúslány ruha, hanem egy éltre szóló darab válhat belőle, melyben gyönyörű lehetsz egy romantikus esti vacsorán a pároddal vagy egy forró nyári napon, ha csinosabban öltöznél, de biztos vagyok benne, hogy ha nyaralni mentek magatokkal fogjátok vinni, mert nincs kényelmesebb és egyszerűbb de nagyszerűbb, többrétűbb maxi ruha ennél a fazonnál.

Jelenleg kínálatunkban több mint 20 féle színben és árnyalatban elérhető, így abban biztos vagyok, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző színt!

Ha tetszett a bejegyzés osszátok meg ismerőseitekkel, hiszen nekik is segíthetünk ötletelni, illetve keressetek ruhakészítés esetén minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00