Szállítás

 már 990 Ft-tól

 110 csomagatómata

 gyors és kényelmes szállítás

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 Egyedi termékek

 100% elégedettség garancia

 Kiválló, minőségi alapanyagok

 visszavásárlási garancia

Vissza a cikkek listájához

Milyen koszorúslányruhát válassz 2020-ban?


2020. február 19., szerda

A 2020-as szezonban néhány újdonság is bekerül az örök klasszikus púder szinek mellé, melynek a vezető színe még mindig a púder rózsaszín, mellyel tutira nem fogtok mellé.

Az én személyes véleményem szerint nagyon sok múlik az esküvő kiegészítő színein is, amikor koszorúslány ruha színt választunk. Itt inkább az élénkebb színekre gondolok, mint például a bordó, kék árnyalatai vagy a zöld. Ezeket a színeket is sokan választják még az esküvő dekorációs színeinek. Azonban aki a letisztultabb árnyalatok híve, gondolok itt az ekrü, bézs, pezsgő színeire, azok választhatnak koszorúslány ruhában  is eltérő árnyalatokat, mert az összhatásban szép lesz a végeredmény.

Na de jöjjenek az új trendek...2020-ban, a lila, a levendula, a zsályazöld és a boglárkasárga színek jönnek elő a divatguruk szerint, így bátran választhatunk szó szerint színes darabokat! Mellette újra divatba jönnek a mintás anyagok, és a friss, izgalmas, bevállalós színek...

Fazont tekintve szintén a bevállalósabb darabok kerülnek terítékre, de ne a mini ruhákra gondoljatok! Maradnak a maxi ruhák, bevállalós felvágott fazonnal.

A habos-babos változatok újra háttérben maradnak, már évek óta nem divat a hercegnős, tüllös, abroncsos koszoróslány ruha, helyette annál inkább hódít az egyszerű, letisztult elegáns "infinity" fazon, mely azt kell, hogy mondjam, hogy tényleg mindenkinek szuper jól áll! Szinte ezer féle képpen megköthető, variálható és mégis minden esetben gyönyörű, elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének!

Egyedi elképzeléseidért keress minket bátran, mi garantáltam azt a ruhát készítjük el nektek, amelyet szeretnétek!

 

Mood by Hetta csapata

 

 

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00