Szállítás

 már 990 Ft-tól

 110 csomagatómata

 gyors és kényelmes szállítás

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 Egyedi termékek

 100% elégedettség garancia

 Kiválló, minőségi alapanyagok

 visszavásárlási garancia

Rólunk

A Mood by Hetta története

A márka megálmodója, tervezője és tulajdonosa Tóth Henrietta. A Mood by Hetta egy magyar tulajdonú, egyedileg tervezett, kézzel készített ruhákkal, köntösökkel és wellness papucsokkal foglalkozó brand, mely vállalja egyéni elképzelések megvalósítását is! Kiemelt hangsúlyt fektet a kiváló minőségű anyagokból történő kivitelezésre, ezért is tudhatja megrendelői közt egészen a magánszemélyektől kezdve a szépségipari és egyéb professzionális felhasználók táborát is! Palettáját folyamatosan bővíti a vásárlói igények szerint!

mood by hetta csapat

“A Mood by Hetta története 2016 nyarán kezdődött, amikor egy külföldi nyaralás alkalmával a szálloda szolgáltatásai között felfedeztem egy számomra azóta is elengedhetetlen kényelmi funkciót, mégpedig hogy a megszokott frottír köntös mellé egyedi wellness papucsot is biztosítottak a vendégek részére! Ezek a pihepuha lábbelik nagyon jó minőségű anyagokból készültek, céglogóval ellátva és minden higiéniai szempontnak megfelelve. Az ihlet ekkor jött, hiszen soha azelőtt nem jártam még olyan szállodában, amely efféle kényelmes luxussal kedveskedett volna a pihenni érkezők számára! Az ötlet megvalósítására alapos áttervezés és újragondolás után végül 2018 júniusában került sor, amikor is elindulhatott az én kis csodapapucs vállalkozásom! Számos tesztkört futottam, mire megtaláltam a megfelelő munkatársakat, a tökéletes anyag- és kellékbeszerző cégeket, hogy prémium minőséget nyújthassak a leendő Mood by Hetta termékek felhasználói számára!

Szinte mindenki, aki papucsot vásárolt tőlem, igényt tartott hozzáillő köntösre is, így a termékkínálatot elkezdtem ilyen irányba bővíteni. Ezután megálmodtam egy lágyabb, szexibb vonalat is, hiszen nekünk nőknek szükségünk van arra a bizonyos csábító ruhadarabra, amivel meglephetjük párunkat egy romantikus este alkalmával. Egy tervező kreativitásának azonban semmi nem szabhat határt, így a szaporodó vevői igények kielégítésére menyasszonyi köntösökkel és koszorúslányruhákkal is kiegészítettem az egyre színesedő palettámat! A történet itt nem ér véget, hiszen folyamatosan újabb kreatív csodákat álmodok meg, hogy a te vágyad is valóra válhasson, úgy, mint az enyém!” Tóth Henrietta, tulajdonos

 

Cégadatok

Teljes név Tóth Henrietta e.v.
   
Jogi forma egyéni vállalkozás
Adószám 69584664-1-33
   
Nyilvántartási szám 53394983
   
Számlavezető bank neve   OTP BANK ZRT.
Bankszámlaszám 11773425-02066453  
IBAN kód  
   
Ország Magyarország
Település Dunakeszi
Székhely cím Szent Erzsébet utca 16 2/9.
Web cím moodbyhetta.hu
Fő tevékenység 477101-Egyéb ruházati kiskereskedelem
Alapítás dátuma 2019.03.01.
Webhosting  
Telefonos elérhetőség +3670 262 07 09
E-mail cím info@moodbyhetta.hu
Ügyfélszolgálat Hétfő - Péntek: 08:00 - 19.00

0 / 5
4:00